• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Met een schoon, goed onderhouden interieur maakt u altijd een sterke eerste indruk

Schoonmaak: periodiek onderhoud

 

U werkt hard. Op kantoor, in de zorg, in een winkel. En dat doet u het liefst in een nette, hygiënische omgeving. Dat is wel zo gezond. Bovendien wilt u aan uw klanten een visitekaartje afgeven. Met een schoon, goed onderhouden interieur maakt u altijd een sterke eerste indruk. De professionele schoonmakers van Pronk Reiniging realiseren dit graag voor u.

 

Schoonmaak bedrijfspanden

 

Een leef- of werkomgeving moet goed onderhouden worden. Daarom is het belangrijk dat er met enige regelmaat schoongemaakt wordt. Wanneer dit bij bedrijfspanden of winkels gebeurt, wordt het periodiek onderhoud genoemd. De schoonmakers van Pronk Reiniging voeren de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit. Daarnaast kunnen er afspraken worden gemaakt over onderhoud dat ook regelmatig moet gebeuren, maar niet met dezelfde frequentie hoeft. Denk aan het reinigen van een trappenhuis, vloeronderhoud en raambewassing.

 

Schoonmaakkracht van topkwaliteit

 

Pronk Reiniging biedt dankzij jarenlange ervaring en goed getraind personeel schoonmaakkracht waar u op kunt vertrouwen. Goede kwaliteit van werken, persoonlijke service en scherpe prijzen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Neem direct contact op