• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Specialistische reiniging

 

Specialistische reiniging is een vak apart. Zoals geen enkel materiaal gelijk is, is ook geen enkele reinigingsklus gelijk. Gevels, kozijnen, bouwplaatsen, en winkelpuien. Allen vereisen ze een specialistische aanpak. Bij Pronk Reiniging benaderen we iedere reinigingsklus met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Want niet alleen moet de oppervlakte goed gereinigd worden, het moet ook duurzaam en milieuvriendelijk gebeuren. Tot slot is het belangrijk dat klussen snel geklaard worden en met een hoge mate van betrouwbaarheid. Natuurlijk moeten ook de kosten niet te hoog oplopen. Bij Pronk Reiniging begrijpen we dat heel goed.

 

Specialistische reiniging is vakwerk

 

Dankzij jarenlange ervaring, gedegen trainingen en specialistisch materiaal, staat Pronk Reiniging voor specialistische reiniging, topservice en concurrerende prijzen. Wij helpen u graag bij klussen als:

 

 

Betrouwbare schoonmaakpartner

 

Daarnaast kunt u bij Pronk Reiniging terecht voor reiniging bij calamiteiten zoals brand, overlijdensgevallen en waterschade. Ook voor de schoonmaak van bedrijfspanden en interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot nemen we ook graag uw dieptereinigingsklussen uit handen, zoals vloeronderhoud, sanitairreiniging en de schoonmaak van grootkeukens.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem direct contact op