• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

De professionals van Pronk Reiniging zorgen voor een schone, goed werkbare bouwplaats.

Bouwoplevering en bouwschoonmaak

 

Het schoonmaken en schoonhouden van een bouwterrein is een vak apart. Er zijn andere materialen, technieken én mensen voor nodig. Bovendien gelden er risico’s die in andere omstandigheden niet gelden. Bouwstof en -afval maken de bouwplaats tot een lastige plek om schoon te maken. De professionals van Pronk Reiniging zorgen voor een schone, goed werkbare bouwplaats. U wordt volledig ontzorgd, zodat u zich kunt richten op de oplevering van het project.

 

Schoonmaak bij bouwoplevering

 

Ook bij oplevering staan de schoonmakers van Pronk Reiniging voor u klaar. Na het afronden van de bouwwerkzaamheden is het voor u van groot belang dat er blinkend kan worden opgeleverd. Een eerste indruk kan immers maar één keer gemaakt worden. De professionals van Pronk Reiniging verwijderen stickers, afval en cementsluiers, maken de omgeving stofvrij en ruimen kit- en verfresten op. Zo levert u altijd een brandschoon en blinkend project op.

 

Uw partner voor reiniging

 

Pronk Reiniging levert dankzij jarenlange ervaring reiniging van hoge kwaliteit, persoonlijke service en scherpe prijzen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 Contact