• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Wat is dieptereiniging?

 

Dieptereiniging, wat is dat eigenlijk? In de schoonmaak onderscheiden we twee vormen van reiniging; periodiek onderhoud en dieptereiniging. Onder periodiek onderhoud verstaan we het dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerk. Afstoffen, prullenbakken legen, stofzuigen, dweilen, enzovoort. Dieptereiniging gebeurt minder vaak, maar is minstens zo belangrijk. Eens in de zoveel tijd wordt een ruimte aan een grondige schoonmaakbeurt onderworpen. Afhankelijk van de ruimte wordt apparatuur gedemonteerd, om overal goed bij te kunnen.

 

Dieptereiniging en periodiek onderhoud

 

Dieptereiniging en periodiek onderhoud sluiten elkaar dus absoluut niet uit. In tegendeel. Door ieder kwartaal of ieder jaar een dieptereiniging te laten uitvoeren, maakt u het werk van de dagelijkse schoonmakers effectiever en efficiënter. Bovendien gaat uw interieur dan stukken langer mee.

 

Advies over dieptereiniging

 

Pronk Reiniging draagt zorg voor kwalitatieve en kostenefficiënte dieptereinigingen. We helpen u graag met uw vloeronderhoud, de dieptereiniging van uw sanitair en de grondige schoonmaak van uw grootkeuken. Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies!

 

Neem direct contact op