• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Vloeronderhoud op maat

Vloeronderhoud houdt uw vloer langer mooi

 

Een vloer krijgt heel wat te verduren. Temperatuurwisselingen, slijtage, vlekken en vuil zorgen voor beschadigingen aan de vloer. Hierdoor ziet uw vloer er als snel minder mooi uit. Ongeacht het materiaal waarvan uw vloer gemaakt is – hout, marmoleum, of natuursteen – moet er onderhoud gepleegd worden. De specialisten van Pronk Reiniging helpen u daar graag bij. 

 

Houten vloeren onderhouden

 

Hoe het onderhoudsplan voor uw houten vloer eruitziet, is deels afhankelijk van de afwerking. Zo kan uw vloer behandeld zijn met was of lak. Het onderhoud bestaat dan uit het verwijderen van de waslaag of de laklaag en het aanbrengen van een nieuwe. Heeft u een geoliede vloer, kan het voldoende zijn om periodiek een conditioner te gebruiken. Bij sterke vervuiling reinigen we de vloer met een intensiefreiniger en brengen we een nieuwe laag onderhoudsolie aan.

 

Natuurstenen vloer onderhouden

 

Uw natuurstenen vloer is doorgaans erg slijtvast. U kunt er dus lang van genieten! Wel kan het, afhankelijk van het type steen, noodzakelijk zijn om de vloer te impregneren. In het grootonderhoud behandelen wij de vloer met een was, zodat er een beschermende laag over de vloer komt te liggen. Voordat we de nieuwe laag aanbrengen, verwijderen we uiteraard (de resten van) de oude laag.

 

Vloeronderhoud op maat

 

Wat past het beste bij uw vloer? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan garant voor kwaliteit. Wij vertrekken pas als u volledig tevreden bent!

 Contact