• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Eens in de zoveel tijd is een dieptereiniging van de grootkeuken absolute noodzaak

Grootkeuken reiniging

 

In een omgeving waar voedsel klaargemaakt wordt, is hygiëne de absolute topprioriteit. Een professionele keuken moet daarom voldoen aan strenge HACCP-eisen. Het schoonhouden van de keuken op dagelijkse basis is belangrijk, maar eens in de zoveel tijd is een dieptereiniging van de grootkeuken absolute noodzaak. De specialisten van Pronk Reiniging voeren op afspraak een grondige reiniging van uw grootkeuken uit. Uw keukenapparatuur wordt daarbij gedeeltelijk of geheel gedemonteerd, zodat we werkelijk overal bij kunnen.

 

Grondige keukenschoonmaak

 

Bij een dieptereiniging van uw grootkeuken vervangen we smerige kitranden, reinigen we uw fornuizen, koelkasten, afzuiginstallaties en zorgen we voor een grondige reiniging van uw keukenvloeren. Zo houdt u uw kookomgeving hygiënisch en gaat uw materiaal veel langer mee.

 

Grootkeukens schoonmaken? Bel Pronk Reiniging

 

De specialisten van Pronk Reiniging hebben jarenlange ervaring in het reinigen van grootkeukens. Voor horeca, zorginstellingen en alle andere branches waar er in een grootkeuken gewerkt wordt. We leveren kwaliteitswerk op maat en hanteren altijd scherpe prijzen. Bel ons gerust voor meer informatie!

 Contact