• 10 jaar ervaring
  • Specialistische apparatuur
  • Volledig gecertificeerd

Pronk Reiniging helpt u graag bij het schoon, veilig en fris houden van uw sanitair

Dieptereiniging Sanitair

 

Sanitaire units worden natuurlijk dagelijks schoongemaakt. Hygiëne is in deze omgeving immers de hoogste prioriteit. Maar zelfs met dagelijkse schoonmaak krijgt u op den duur last van hardnekkige vlekken, kalkaanslag en een onaangename geur. En dat is niet gek. Want uw sanitaire unit kent veel lastig bereikbare plaatsen. De spoelbak van de toiletten bijvoorbeeld, of de zwanenhalzen onder uw wasbakken. Kalk, vetten en zouten bouwen zich op deze plekken op en vormen een voedingsbodem voor bacteriën. Dit kan zorgen voor onhygiënische situaties en op den duur stankoverlast.

 

Dieptereiniging sanitaire units

 

Om ervoor te zorgen dat u veilig en hygiënisch gebruik kunt maken van uw sanitair, is het aan te raden ten minste een keer per jaar een dieptereiniging te laten uitvoeren. Een fris en schoon sanitair zorgt namelijk niet alleen voor een gezonde omgeving, het verlengt ook de levensduur van het materiaal. Bovendien wilt u voldoen aan de strenge gezondheidseisen die aan sanitaire units worden gesteld. De specialisten van Pronk Reiniging kunnen voor u een dieptereiniging van het sanitair uitvoeren.

 

Ontkalken, reinigen, controleren

 

Om uw sanitair volledig hygiënisch op te leveren, demonteren de schoonmakers van Pronk Reiniging de sanitaire faciliteiten. Zo kunnen we alle plekken bereiken waar vuil zich doorgaans ophoopt. We zorgen voor een grondige ontkalking en een diepe reiniging. Tot slot controleren we het sanitair op gebreken, om ervoor te zorgen dat u niet verrast wordt door een verstopping of een defect onderdeel.

 

Pronk Reiniging helpt u graag bij het schoon, veilig en fris houden van uw sanitair. Met een persoonlijke touch en tegen scherpe tarieven. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

 Contact